24 Şubat 2017 Cuma

CİLT BAKIMI


CİLT BAKIMI


Haftada 3 kez cildime bakım uyguluyorum. Bugün Acvit kozmetiğin siyah maskesini ve Özel Granüllü Yüz Peelingi ile bakımımı nasıl yaptığımı sizlerle paylaşmak istedim.

Bir süre önce Acvit kozmetiğin göndermiş olduğu tester ürünleri denemek için fırsat bulmuşken bugünlük cilt bakımımı onlarla yapmak istedim.
Daha önce soyulabilir siyah maskesini ve yıkanabilir siyah maskesinin bir tanesini denemek için  uygulamıştım. Memnun kaldım diyebilirim.

Öncelikle size Acvit kozmetiğin bu ürünleri hakkında bilgi vermek istiyorum.

Acvit Siyah Cilt Ve Yüz Maskesi - Yıkanabilen Siyah Maske

Acvit Siyah Maske Doğal Polifenol Teknolojisi ile üretilmiştir.
Cildimizi her daim taze, canlı ve diri tutmaya yardımcıdır.
İçeriğinde ki doğal bitkisel mineraller sayesinde kırışıklık, akne, sivilce, doğum lekesi, güneş lekesi, vb. gibi arzu edilmeyen sorunların giderilmesine yardımcıdır.
Acvit Siyah Cilt ve Yüz Maskesi, cildinizin rahatça dinlenip nefes almasını sağlamaktadır. Kullanıma başladığınız ilk andan itibaren, hızlı bir şekilde etkisini görebileceğiniz bu maske sayesinde, seneler boyunca sıkıntısını çektiğiniz siyah lekelerden kurtulabilirsiniz.

Cildin elastikiyetini arttırmakta olan Acvit Siyah Cilt ve Yüz Maskesi; herhangi bir alerjik reaksiyon durumuna sebebiyet vermemekle birlikte, cildin daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır. Cildinizin renk tonunu arzu ettiğiniz bir moda kavuşturabilmeniz için mineral destekli formüle sahiptir. Düzenli kullanarak pürüzsüz, canlı, yumuşak ve ışıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz.
Temiz bir cilde 2 gün aralıklarıyla haftada 3 kere kullanmanız gerekir. Her daim canlı ve ışıldayan bir yüz görünümü sağlar.


 Vensil Özel Granüllü Dermo Peeling

Vensil Özel Granüllü Dermo Peeling cildinizin pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olacak bir peeling kremdir.

Bu ürün ile ciltteki ölü deri tabakasının giderilmesine canlı tabakayı ortaya çıkarmaya ve cildi canlandırmaya yardımcı olur.
Böylece cildinize sürdüğünüz nemlendiriciniz daha iyi emilerek daha kısa sürede etkili bir sonuç almanızı sağlayabilir.

Bu uygulama ile cildinizdeki siyah noktalardan kurtulabilir, cildiniz daha parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşabilir. Peeling uygulaması ile kırışıklıklar, cilt kuruluğu, genişlemiş gözenekler, cilt yorgunluğu ve çatlak oluşumu önlenebilir.

Cildinizi Vensil Dermo Peeling ile daha da güzelleştirebilir, ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Özel Dermo tanecikler ve bitkisel özler ile zenginleştirilmiş içeriğe sahiptir…


Cilt bakımımı sırasıyla sizerle paylaşmayı istiyorum.

İlk önce Yıkanabilen Acvit Siyah maskeyi gözlerime dikkat ederek tüm yüzüme uyguladım.( Gıdı bölgesi de dahil) 30 dk kadar kuruması beklenir. Maskeyi sürdükten sonra ciltte gerilme ve serinlik hissi veriyor. Bu da ciltteki hücrelerin uyandığını bize gösterir.kuruduktan sonra maskenin gözeneklere nasıl işlediğini göreceksiniz. Daha sonra ılık su ile yüzümüzü iyice yıkıyoruz.

Siyah maskeden sonra Acvit özel Granüllü peelingi uygulamaya geçiyoruz. Peelingi alın dahil yüzümüze sürüp dairesel hareketlerle hafif bir şekilde masaj yaparak 3 dk ile 10 dk arasında yüzümüze uyguluyoruz. Daha sonra bol su ile yıkıyoruz. Cildinizin bir bebek cildi gibi yumuşacık olduğunu farkedeceksiniz.

Ardından ben burun bölgemdeki siyah noktalar için çok duyduğumuz Rituel de Beaute burun bantlarını yapıştırıyorum. Burnumdaki siyah noktalar yumuşadığı için çok kolay bir şekilde çıkıyor. 

Son olarak açılan gözenekleri kapatmak ve cilt tonumu açmak için Huncalife Skin Perfect Beyaz Zambak Özlü Aydınlatıcı Yüz Kremini, uyguluyorum.
Gözeneklerin açıklığını farkedeksiniz kremi uygulayınca, ciltte hafif bir yanma hissi oluşacak. Cilt kremi içine aldıktan sonra yumuşacık, ölü hücrelerden arındırılmış bir cilde kavuşacaksınız :)



Skin Perfect Beyaz Zambak Özlü Aydınlatıcı Yüz Kremi, içerdiği ODAWHITE (Octadecenedioic Acid) ile ciltte oluşmuş koyu lekelerin hafiflemesini sağlar.
 İçeriğindeki beyaz zambak özü cildinizi rahatlatırken, nemlendirme özelliği ile sağlıklı ve aydınlık bir görünüm elde etmenizi sağlar. SPF 10 güneş koruma faktörüyle cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korur.

Bu kremi düzenli olarak 1 ay boyunca kullandım ve gerçekten cilt tonumda açılma ve akne lekelerimde azalmalar oldu. Denemenizi tavsi ederim. Paraben, Parafin gibi maddeleri barındırmadığı için çok  güzel bir ürün. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder